CERAMIC CRYSTAL LIFE PODLOGA

Ceramic crystal life podloga sadrži srebro koje ima antibakterijsko djelovanje, 4 cm memorijske pjene koja osigurava pravila položaj kralježnice, smjesu dragocjenih kristala u terapijskoj ulozi, smjesu minerala te plamenite metale. Inovacija u podlozi je Ceramic materijal koji sadrži karbonsku mrežu za zaštitu od štetnog zračenja. Također Ceramic materijal posjeduje antibakterijsko djelovanje, boga je izvor infracrvene energije i održava tjelesnu temperaturu. Zbog savršenog sustava kristalno mineralne smjese (KMS) štiti vas od djelovanja štetnih zračenja podzemnih voda, tehničkog zračenja Hartmannovog i Curryevog čvora. Posebna smjesa kristala i minerala svojim frekvencijama stimulirat će vaš imunosni sustav, osnažiti organizam te se efikasno suprostaviti svim uzročnicima bolesti. Također će potaknuti rad i stimulaciju dobrih i prirodnih frekvencija vašeg organizma

Neka vam zdravlje bude na prvom mjestu, vodite brigu o svome tijelu

Ako imate učestale migrene te problema s glavoboljom podloga će vam djelovati blagotvorno te također ublažiti kroničnu bol u leđima, posebno u lumbalnom dijelu leđa i vrata. Podloga se preporučuje svim osobama jer će poboljšati opće stanje organizma i pružiti vam kvalitetniji i zdraviji život.

PREDNOSTI :

  • Antibakterijsko djelovanje

  • Održava tjelesnu temperaturu

  • Terapija kristala

  • Memorijska pjena

  • Zaštita od štetnih zračenja

  • Vrhunska tehnologija

Kristaloterapijska podloga je prošla testiranja u HUPED-u te ima licencu od HUPED-a i EUNES-a (Europske organizacije čiji je HUPED član) čime je potvrđena njena kvaliteta i učinkovitost. Također i sama kristalno mineralna smjesa (KMS) koja se nalazi u podlozi ima licencu od EUNES-a te je korištena i dokazana u raznim istraživanjima (na biljkama, životinjama i ljudima).

Kristalno mineralna smjesa (KMS) je nedavno prošla nezavisno testiranje i u slovenskom institutu BION gdje je istraživanje provedeno u nadmadracu pod nazivom MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA sa KMS-om. Rezultati testiranja fizioloških parametara te na medicinskom uređaju za mjerenje moždanih valova (EEG) su pokazali da se radi o najboljem proizvodu u područiju krevetnine sa kristalima te je dodijeljen certifikat za proizvod.

ceramic crystal life podloga-2