KRISTALI

bronzit

BRONCIT – pomaže nam da sa sigurnošću ovladamo akcijama. Pomaže nam unaprijed misliti o stvarima i povećava sposobnost preuzimanja kontrole nad vlastitom životom. Rastjeruje neizvjernost, potiče preuzimanje potrebne akcije za vlastitu korist, ali daje nam pri tome, nježno i pristojno ponašanje Dobar je za apsorpciju željeza, smanjuje mišićnu napetost. Rastjeruje nemir uzrokovan emocionalnim i psihofizičkim bolestima.

CITRIN – je jedan od rijetkih kamenja koji poništava negativnu energiju i nije mu potrebno čišćenje ili pražnjenje. Topla energija, potiče optimizam, privlači bogatstvo i pomaže ga održati. Dobar za mentalno fokusiranje, izdržljivost i samopoštovanje. Citrin je poznat kao kamen uspjeham jer promovira uspjeh i obilje, posebno u poslu i trgovini. Povezan je s mentalnom jasnoćom, povjerenjem, srećom, veseljem i osjećajem moći. Pomaže probavu i eliminira noćne more

citrin
fluorit

FLUORIT – jak iscjeljujući kamen. Dovodi red u nered, povećava mentalne sposobnosti i koncentraciju. Potile duhovnu i psihičku cijelovitost i razvoj, istinu, zaštitu i donosi mir. Pomaže u rješavanju psihičkih blokada, osnažuje svijest; odlčno utječe na zdravlje kostiju i mišića. Dobar je za čišćenje aure i potiče zdravu ljubav prema sebi.

GORSKI KRISTAL – univerzalan kamen. Čist je i snažan energetski izvor, jača energetsko polje, stimulira moždane funkcije, jača imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu, aktivira sve nivoe svijesti; daje sklad duši. Koristi se i za zaštitu od energetskih utjecaja drugih ljudi, za zaštitu od zračenja kompjutera kao i za zaštitu od podzemnih zračenja.

gorski kristal
jantar

JANTAR – povećava sreću, donosi vjeru, mir i uspjeh. Motivacijski je i uklanja prepreke. Cijelo tijelo vraća u ravnotežu. Koristan je za želudac, slezenu, bubrege, jetra, žučni mjehur, kožne poremećaje. Olakšava bolove u zglobovima, pomaže u liječenju rana i ublažava bolove pri izbijanju zubića, tzv. bolest zubića.