Tko smo mi?

Naša webstranica je : https://megalife.hr.

Podatke koje preuzimamo i skupljamo

Komentari

Skupljamo komentare korisnika, IP adresa korisnika i web preglednik kako bi detektirali spam-ove.

Kontakt forma

Kolačići

Ako pustite koji kometar na stranici, moguće da sprema kontekst, ili ime, ili mail adresa i stranica pod kolačiće. U tom slučaju ne morate ispunjavati podatke .

Ako imate račun, moguće da imate spremljene podatke pod kolačiće. Najčešće se to dešava kod spremanja podataka ili kod određenih objava i ispunjavanja.

Ugrađeni sadržaj

Artikli na ovoj stranici mogu sadržati ugrađenog sadržaja (npr. video, slike, artikli, itd.). Ugrađeni sadržaj  sa drugih stranica može se ponašati na isti način kako ga je korisnik vidio na ostalim stranicama. Stranica može skupljati podatke o vama, te koristiti kolačiće.

Analitika

Rješavanje problema

Korisnici koji su registrirani kod nas, spremamo podatke s kojima ste se registrirali. Korisnici mogu ažurirati podatke. U slučaju nekih problema, možete kontaktirati mailom, pa će web administrator po zahtjevu korisnika otkloniti problem.

Koja prava imate sa vašim podacima

Ako posjedujete korisnički račun na našoj stranici imate pravo poslati zahtjev za skinuti podatke koje imamo o vašem računu, također možete poslat zahtjev za brisanje korisničkog računa. Mi nismo prisiljeni zadrđžat vaše podatke za izvantematske namjene.

Vaši komentari bit će pregledani kako bi odbacili spam-ove.

Korištenje osobnih podataka

Izjava privatnosti

Megalife d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanije. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Megalife d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o sigurnosti

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Vaš kontakt

Spremimo Vaš mail i ime kako bi mogli čim prije odgovoriti među mnogobrojnih korisnika, moramo imat koji Vaš podatak radi identifikacije korisnika.