Zaštita od zračenja

Zaštitite zdravlje

Zaštita od štetnih geopatogenih zračenja

 

Oduvjek se zna da je naš planet jedno veliko magnetsko polje, te da utjecaj pojedinih štetnih geopatogenih i elektromagnetskih zračenja svojim djelovanjem može izazvati negativne utjecaje na ljudski organizam. Obzirom da štetna geopatogena zračenja nisu vidljiva prostim okom, velika većina ljudi uopće ne pridaje nimalo pažnje ” vjerovanjima ” drevnih civilizacija i znanstveno potvrđenim elaboratima ( Hartmanov institut ) sve dok se, nakon određenog vremena spavanja na ” krivom ” nezaštićenom mjestu, ne počnu pojavljivati zdravstvene tegobe neobjašnjivih uzroka.

Uz sve štetnija tehnička ELEKTROMAGNETSKA zračenja, u našim stanovima i kućama dokazano su prisutna i ŠTETNA GEOPATOGENA ZRAČENJA- Hartmanovo, Curryjevo i posebno opasno zračenje PODZEMNIH VODENIH TOKOVA! Zbog najnovijih znanstvenih spoznaja o štetnom djelovanju mnogih uređaja koji emitiraju ELEKTROMAGNETSKE VALOVE i dokazanoj štetnosti GEOPATOGENIH zračenja, unazad nekoliko godina i SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA objavljuje kroz mnoga znanstvena istraživanja, da će kroz idućih pedesetak godina POREMEĆAJI SNA I SPAVANJA biti jedan od vodećih uzroka mnogih PSIHIČKIH i FIZIČKIH oboljenja kod nas modernih ljudi.

Posebnu pozornost potrebno je posvetiti mjestu spavanja svakog pojedinca, iz razloga što gotovo jednu trećinu dana, u prosjeku 6-8 sati dnevno provedemo u krevetu i najčešće spavamo noću. A znanstveno je dokazano da su GEOPATOGENA zračenja noću čak 3-5 puta jača nego danju.

Zašto?

U toku dana postoji cijeli niz faktora koji razbijaju intezitet zračenja (promet, buka, sunčeve zrake), a tokom noći kada se sve to uglavnom smiri, zračenja nisu ometana i šire se svojom punom snagom. Naglašavamo da su GEOPATOGENA štetna zračenja, ukoliko im je čovjek izložen duže vrijeme, dokazani uzročnici raznih loših osjećanja kod ljudi, pa i vrlo ozbiljnih zdravstvenih problema (grčevi,depresije, nesanice, mokrenje u krevet, astma, bolovi u slabim točkama tijela… i prema literaturi statistički je dokazana izravna povezanost geopatogenog zračenja i karcinoma) Upravo zbog toga danas u većini Europskih zemalja nadležne institucije preporučuju da se prije gradnje izmjere štetna zračenja. U nekim zemljama, gdje prednjače Francuska i Grčka, postala je uobičajena praksa, da se dozvole za gradnju stambenih objekata izdaju tek kada na teren izađe stručnjak radiestezita, i ispita štetna zračenja. Zbog zaštite ljudskog zdravlja,mjesta spavanja morala bi biti u SIGURNOJ ZONI.

Zračenja sa štetnim učinkom po zdravlje čovjeka ima više vrsta. To su elektromagnetske vibracije koje nastaju ili u dubini zemljine kore, ili u svemiru. No znanstveno je dokazano da su za čovjekov organizam najštetnija – Hartmanovo zračenje, Curryjevo zračenje i zračenje podzemnih vodenih tokova.

HARTMANOVO zračenje je zračenje koje nastaje u dubini zemljine kore i širi se u obliku mreže. Njemački liječnik dr. Ernest Hartmann otkrio je 1951. god. Mrežu koja pokriva cijelu Zemlju. Mreža je tako i dobila ime – Hartmanova mreža. Linije mreže prostiru se na svaka 2 m od sjevera prema jugu i svaka 2,5 m od istoka prema zapadu. Širina tih linija iznosi 20 cm. Mjesta gdje se te linije sječu nazivaju se HARTMANOVI ČVOROVI.

Idealno bi bilo krevet staviti između tih linija da se izbjegnu njihovi štetni utjecaji, a naročito pod svaku cijenu treba izbjeći razoran učinak Hartmanovih čvorova. Međutim, pošto je to poprilično gusta mreža u praksi postavljanje kreveta između tih linija i čvorova najčešće nije moguće. Idealno pozicioniranje kreveta još nam dodatno otežava KERIJEVO zračenje (Curryjevo zračenje) koje Hartmanovu mrežu presijeca pod kutem od 45 stupnjeva. Tu je mrežu otkrio liječnik, dr. Manfred Curry. Linije te mreže prostiru se dijagonalno na Hartmanovu mrežu. Razmak između linija te mreže iznosi 3,5 m smjerom SZ – JI i SI – JZ. Debljina tih linija iznosi 30 cm. Sjecišta tih linija nazivaju se Kerijevi čvorovi. Kerijevo ili svemirsko zračenje je zračenje svemirskih tijela, a predstavlja aposolutno najštetnije zračenje iz više razloga. Kao prvo, dolazi iz svemira i nikada ne znamo što nam sa sobom još može donijeti. Kao drugo, ono nas probija dva puta. Prvi puta kad dolazi iz svemira, probija nas i odlazi u dubinu zemljine kore, odbija se (reflektira) od tvrdih minerala i stijena pod kutom od 45 stupnjeva i u toj povratnoj putanji Kerijevo zračenje predstavlja ogromnu opasnost. Kroz nekoliko godina spavanja na takvom mjestu, Kerijevo zračenje gotovo uvijek izaziva vrlo nezgodne zdravstvene tegobe, pogotovo osobama koje spavaju u zoni Kerijevog čvora.

Nadalje, postoje razorna zračenja PODZEMNIH vodenih tokova. Ona nastaju uslijed vibriranja podzemnih tokova vode, nalazišta nafte, plina i sl. Podzemnih vodenih tokova ima gotovo posvuda, i mogu izazvati vrlo ozbiljne poremećaje ljudskog organizma. Opisana zračenja izazivaju poremećaj polarizacije u ljudskim organima, što dovodi do ozbiljnijih zdravstvenih poremećaja u razdoblju između 5 – 8 godina izloženosti.

Danas se oboljenja javljaju i u mnogo kraćem vremenu, jer smo izloženi dodatnim tehničkim elektromagnetskim zračenjima, zbog tehničke revolucije modernog načina življenja, koja pojačavaju štetnost geopatogenih zračenja.